Kontakt os

Vil du vide mere, om hvad vi kan gøre for din forretning?

Dit navn (obligatorisk)

Din e-mail (obligatorisk)

Emne

Din meddelelse

Sign up to our newsletter

Om os

Med en kombination af Supply Chain rådgivning af særdels høj karakter og førende Supply Chain applikationer, skaber Optilon en langsigtet erhvervsmæssig værdi for din forretning, gennem Supply Chain optimering.

Optilon blev grundlagt af vores senior Supply Chain sælgere og konsulenter i Sverige 2005. I dag arbejder Optilon på hele det nordiske marked, med kontor i Sverige, Danmark og Finland. Et af målene ved at starte Optilon var, at arbejde med markedets absolut bedste optimeringsapplikationer inden for området Supply Chain. Optilon er uafhængig af software. Vi udvikler ikke selv applikationer, og er heller ikke tilknyttet softwareleverandører.

For at sikre vi anvender den bedst mulige teknologi, som en del af vores løsninger, stiftede vi Optilon Application Board. Optilon Application Board evaluerer løbende Supply Chain applikationer i verden, for at sikre, at vores kunders problemer bliver mødt med den mest hensigtsmæssige teknologi.

Interesse og erfaring med Supply Chain, er den anden del som udgør Optilon. Alle vores rådgivere er specialiseret i forretningsanalyser, Supply Chain Design, Serviceoptimering og Supply Chain Planlægning. Det bedste er, at vi forbedrer vores kunders virksomhed via hårdt arbejde, solid erfaring, analytiske evner og godt samarbejde. Sammen med vores kunder inden for e-handel, fremstillingsvirksomhed, detailhandel og engros, optimerer vi deres forsyningskæder.

Gennem årene har Optilon udført mere end 500 projekter og implementeringer. Vi har sikret at vores løsninger er målbare, for at sikre dine resultater og gennemvellykkede projekter udvider vi vores erfaringer, der gives videre til eksisterende og kommende kunder. Baseret på resultaterne ved vi, at store effekter kan opnås ved at anvende de rigtige strategier i kombination med kraftfulde applikationer, baseret på matematisk optimering og moderne teknologi. Optilons mål er, at alle klienter skal være referencekunder, 6 måneder efter projektet er afsluttet.

Se vores video Optilon - Optimizing Supply Chains

Optilons mål er, at være en selvstændig leverandør af de bedste applikationer og løsninger inden for Supply Chain Optimering. Er du interesseret i at vide mere om os, hvad vi laver, og hvad der gør vores tilbud unikt på markedet? Så er du velkommen til at kontakte os, vi svarer gerne på dine spørgsmål!

Du kan også se videoen herunder ”Optilon – Optimizing Supply Chains”.

Højeste kreditværdighed

Optilon AB har siden februar 2008 haft ”højeste kreditværdighed” i forhold til UC AB. Det indebærer at UC AB vurderer, at der er en meget lav risiko ved, at handle med Optilon AB. UC Risikoklasse klassificerer selskaber mellem 1 og 5, hvor 5 indebærer den laveste risiko. Optilon har risikoklasse 5 på skalaen. UC AB har stor erfaring med at udvikle scoringsmodeller og statistiske metoder som anvendes og er almindeligt anerkendt. De har desuden en meget høj præcision af internationale standarder.

I 2012 blev Optilons risikoprognose reduceret yderligere til 0.01%, hvilket er den lavest mulige værdi hvilket betyder at Optilon er den mest sikre virksomhed at handle med i branchen, samt er i blandt de mest sikre virksomheder i Sverige.

Vil du vide mere om os, og vores tilbud?

Kontakt gerne Lars Villads Krogh på +45 261 445 45 eller lars.krogh@optilon.dk.

Lars Vllads Krogh

Del