Kontakt os

Vil du vide mere, om hvad vi kan gøre for din forretning?

Dit navn (obligatorisk)

Din e-mail (obligatorisk)

Emne

Din meddelelse

Sign up to our newsletter

Rådgivning

Supply Chain analyse

En Supply Chain analyse er en gennemgang af virksomhedens forsyningskæde med henblik på atundersøge hvilke muligheder der er for at forbedrede elementer der indgår i forsyningeskæden som f.eks. service, kapital bundet i varelager og forsyningsomkostninger mm. Vores ekspertise inden for lager, transport, prognoser, indkøb og produktion er betydelig og i sådanne projekter kan vi virkelig gøre en forskel.

Analyse af investeringsafkast

At skabe forretningsværdi er i de fleste tilfælde det vigtigste formål med vores projekter og derfor er en analyse af investeringsafkast en vigtig del af vores aktiviteter. Hvis du har brug for hjælp til at analysere investeringsafkast i forbindelse med planlægnings- og forsyningskædeinvesteringer, så kontakt os venligst. Vi kan hjælpe.

Rådgivning om Supply Chain optimering

Optilons konsulenter er eksperter inden for planlægning og Supply Chain optimering. Vi har mange års erfaring med projekter inden for alle brancher. Hvis du har brug for vejledning eller analyser inden for planlægning og optimering, så kontakt os venligst. Dette er vores fagområde.

Helpdesk

Optilons licens- og supportkunder får kvalificeret hjælp vedrørende anvendes af deres Supply Chainsystemer gennem Optilons helpdesk. Dette indebærer adgang til services som assistance fra vores konsulenter, FAQ i vores erfaringsdatabase, medlemskab af Optilons forum for Supply Chainsystemer såvel som login til online support, som er tilgængelig på www.optilonsolutions.com. Et højere aftaleniveau kan også give prioritet i supportkøen.
Læs mere her.

Vil du vide mere om vores rådgivning?

Kontakt gerne Optilons salgschef Jens Stenquist på +46 709 379 285 eller jens.stenquist@optilon.se.

Del