Kontakt os

Vil du vide mere, om hvad vi kan gøre for din forretning?

Dit navn (obligatorisk)

Din e-mail (obligatorisk)

Emne

Din meddelelse

Sign up to our newsletter

Supply Chain Visualisering

Supply Chain Visualisering handler om simpel, intuitiv og effektiv distribution af analyseresultater for at skabe opmærksomhed. Derfor er Supply Chain Visualisering en vigtig del af alle vores projekter. 

Optilon offer Supply Chain VisualizationHar du svært ved at få overblik over din nuværende Supply Chains ydeevne i forbindelse med leveringer, ressourcebehov, omkostninger og mangler? Er det endnu mere udfordrende at forstå den fremtidige balance mellem udbud og efterspørgsel? Supply Chain Visualisering giver svar på disse spørgsmål.

Det er naturligt for Supply Chain processer at krydse flere funktioner inden for organisationen. Det er alligevel svært at forstå indvirkningerne for alle berørte parter, og det skaber udfordringer, når ændringer er nødvendige. At få alle til at blive enige om problemet er det første skridt mod en løsning. Supply Chain visualisering vil støtte dig og alle berørte parter med en forståelse af den nuværende, og mulig fremtidige tilstand af din Supply Chain.

Supply Chain visualisering er en del af alle Optilon´s projekter, hvilket er grunden til, at vi igennem årene har samlet en masse erfaring inden for dette område. Bortset fra identificering af formål, indhold og aktører, er der to hovedspørgsmål som skal løses: Hvordan kan vi nemt tilpasse visualiseringer uden at involvere IT-ekspertise? Hvordan skaber vi en integrationsplatform med fuld adgang til de nødvendige data?

Optilons løsning til Supply Chain visualisering gør data tilgængelige, forståelige og interessant for alle. Med nogle få klik kan du oprette forbindelse til datakilder, og med få klik mere kan du derefter visualisere og skabe interaktive Dashboards. Et krav for os er, at du som bruger kan tilpasse rapporter og Dashboards uden yderligere hjælp fra konsulenter eller din IT-afdeling.

For at fremskynde arbejdet og minimere risikoen har Optilon udviklet en metode til integration, OIL (Optilon Integration Layer). Denne tekniske platform kan nemt integreres med flere datakilder såsom ERP-systemer og datavarehuse ved brug af standard integrationsløsninger for hvert underliggende system.

Vil du vide mere om Supply Chain Visualisering?

Kontakt gerne Lars Villads Krogh på +45 261 445 45 eller lars.krogh@optilon.dk.

Lars Vllads Krogh

Del