Kontakt os

Vil du vide mere, om hvad vi kan gøre for din forretning?

Dit navn (obligatorisk)

Din e-mail (obligatorisk)

Emne

Din meddelelse

Sign up to our newsletter

Om os

Med en kombination af Supply Chain rådgivning af særdels høj karakter og førende Supply Chain applikationer, skaber Optilon en langsigtet erhvervsmæssig værdi for din forretning, gennem Supply Chain optimering.

SUPPLY CHAIN ER ET KONKURRENCE PARAMETER
Virksomheder i Norden opererer i et komplekst miljø med en høj pris situation og global konkurrence, der hele tiden er til stede. Det ved vi, fordi vi kender det nordiske marked bedre end nogen anden. Men vi ved også, at der i disse virksomheder er en innovationskraft og ambition, der kan gøre dem verdensledende . For at opnå dette skal de være mere effektive med deres ressourcer end deres konkurrenter. Ved at hjælpe vores kunder med at bruge de ressourcer, hvor de bedst udnytter dem, giver vi dem mulighed for at nå deres fulde potentiale.

VI UDFORDRER DET TRADITIONELLE
Det gør vi ved at udfordre den traditionelle måde at se på den komplekse kæde fra supply til levering. Denne rejse, fra råmateriale til produktet er i hånden, bliver mere og mere kompliceret hver dag. Forbrugeren ønsker højere kvalitet, hurtigere, til lavere priser og med en minimal miljøpåvirkning. Alt dette kræver, at alt fra supply til levering skal foregå smertefrit. Med vores løsninger gør vi denne komplekse kæde selvdrevet. Det sikrer, at ressourcerne bruges bedst muligt til den lavest mulige pris, mens medarbejderne får mere tid til at fokusere på aftalen.

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER
Vi, der grundlagde Optilon, så, at den industri, vi tilhørte, ikke kunne tilbyde tilpassede løsninger. Vores virksomhed hviler derfor på den grundlæggende indsigt, at en løsning ikke passer til alle. Vi er konstant på udkig efter verdensledende teknologier, som kan tilpasses hver kundes behov. Vi har derfor valgt ikke at eje vores egen teknologi. I stedet udnytter vi det bedste. Det betyder også, at vi altid giver objektive anbefalinger. Alt fra rådgivning til implementering og support af teknologi bør være den bedst mulige løsning til kundens specifikke behov. Som kompetente, ydmyge og engagerede rådgivere ville vi ikke gøre noget for noget andet.

Vi tror, ​​at nordiske virksomheder kan blive verdens mest konkurrencedygtige. Vores bidrag er at give virksomheder og deres medarbejdere mere tid og øget evne til at forbedre deres forretning.

HISTORIEN OM OPTILON
Optilon blev grundlagt af vores senior Supply Chain sælgere og konsulenter i Sverige 2005. I dag arbejder Optilon på hele det nordiske marked, med kontor i Sverige, Danmark og Finland. For at sikre vi anvender den bedst mulige teknologi, som en del af vores løsninger, stiftede vi Optilon Application Board. Optilon Application Board evaluerer løbende Supply Chain applikationer i verden, for at sikre, at vores kunders problemer bliver mødt med den mest hensigtsmæssige teknologi.

Interesse og erfaring med Supply Chain, er den anden del som udgør Optilon. Alle vores rådgivere er specialiseret i forretningsanalyser, Supply Chain Design, Serviceoptimering og Supply Chain Planlægning. Det bedste er, at vi forbedrer vores kunders virksomhed via hårdt arbejde, solid erfaring, analytiske evner og godt samarbejde. Sammen med vores kunder inden for e-handel, fremstillingsvirksomhed, detailhandel og engros, optimerer vi deres forsyningskæder.

Gennem årene har Optilon udført mere end 500 projekter og implementeringer. Vi har sikret at vores løsninger er målbare, for at sikre dine resultater og gennemvellykkede projekter udvider vi vores erfaringer, der gives videre til eksisterende og kommende kunder. Baseret på resultaterne ved vi, at store effekter kan opnås ved at anvende de rigtige strategier i kombination med kraftfulde applikationer, baseret på matematisk optimering og moderne teknologi.

Vil du vide mere om os, og vores tilbud?

Kontakt gerne Lars Villads Krogh på +45 261 445 45 eller lars.krogh@optilon.dk.

Lars Vllads Krogh

Del