Kontakt os

Vil du vide mere, om hvad vi kan gøre for din forretning?

Dit navn (obligatorisk)

Din e-mail (obligatorisk)

Emne

Din meddelelse

Sign up to our newsletter

Partnere

Optilons partnere er nøje udvalgte og repræsenterer nogle af verdens førende innovatorer og udviklere af Supply Chain applikationer.

Gennem et nært samarbejde sørger vi for, at din løsning implementeres, følges op, får support og udvikles. Det er muligt takket være vores funktion Optilon Application Board. Inden for Optilon Application Board arbejder vi konstant med at udvikle markedet, for at sikre at vi samarbejder med de absolut bedste softwareleverandører i vores branche. Optilon Application Board har tilmed en central rolle i vores bestræbelser, på at drive udviklingen af vores partnere fremad, baseret på kundebehov.

Vores partnere:

BOARD International

BOARD International has enabled over 3000 companies to deploy Business Intelligence, Corporate Performance Management and Predictive Analytics applications.

PLANNET

PLANNET er en førende leverandør af avancerede softwareløsninger med fokus på avanceret produktionsplanlægning og værksteds styringssystem.

ToolsGroup

Tools Groups SO99+ er førende på markedet inden for serviceoptimering og lageroptimering. Vi hjælper dig med din lageroptimering og serviceoptimering.

LLamasoft

Optilon har løsninger indenfor Supply Chain Design baseret på LLamasoft. LLamasoft er førende i udvikling af avancerede programvarer for Supply Chain Design.

Tableau

Business Intelligence og Supply Chain Visualization er en vigtig del af Optilons projekt og et område, hvor vi arbejder med partnere som Tableau.

InSync

Vi tilbyder markedsførende løsninger indenfor Supply Chain Planning, Factory Planning, Master Planning & produktionsplanering baserade på InSyncs iPlanner.

Infor

Infor er en af Optilons samarbejdspartnere. Infor er den tredje største leverandør af specifikke industriapplikationer til selskaber.

Optilon Application Board

De fleste kan udvikle gode applikationer, men kun én kan være bedst indenfor sit område. Det var derfor vi startede partnerprogramet Optilon Application Board. Gennem Optilon Application Board har vi valgt at samarbejde med softwareleverandører, i stedet for at udvikle værktøjet selv. Det betyder, at vores partnere kan bruge tiden på fuldt ud at udnytte teknologiens potentiale, vi kan fokusere på den bedste løsning for dig, og du kan målrette din energi på at optimere dit firmas Supply Chain.

Via Optilon Application Board sikres høj kvalitet og langsigtet udvikling, af de Supply Chain løsninger og applikationer, som vi tilbyder. Formålet med partnerprogrammet er, at kvalitetssikre og kvalificere systemudviklere af Supply chain applikationer.

Ud fra et proces- og logistiskflow perspektiv bedømmes applikationerne ud fra funktionalitet, anvendelighed og evne til at støtte valgt planlægningsproces. Fra et teknisk perspektiv er bedømmelsen baseret på modernitet i valgt teknik, database, klient, programsprog, server, integration til ERP-system med mere.

Systemudvikleren bedømmes også ud fra et finansielt perspektiv, levedygtighed på lang sigt, kendte referencer og ejerskab. Analyse af kort- og langsigtede udviklings planer, samt muligheden for kundetilpassede løsninger også lavet.

Vi tror på partnerskaber baseret en grundig indledende kvalificering, fulgt af et langsigtet nært samarbejde. Gennem Optilons partnerprogram tilbydes vores kunder verdens førende Supply chain applikationer, som skaber forudsætninger for førsteklasses Supply Chain løsninger og i sidste ende en øget værdi for vores kunders forretningen.

Vil du vide mere om vores partnere eller Optilon Application Board?

Kontakte gerne Optilons Application Board Director Anders Remnebäck på +46 709 379 282 eller anders.remneback@optilon.se.

Del