Kontakt os

Vil du vide mere, om hvad vi kan gøre for din forretning?

Dit navn (obligatorisk)

Din e-mail (obligatorisk)

Emne

Din meddelelse

Sign up to our newsletter

Tableau

Business Intelligence og Supply Chain Visualization er en vigtig del af Optilons projekt og et område, hvor vi arbejder med partnere som Tableau.

En gennemgående del i alle vores projekter er at tydeliggøre effekter og resultater på en overskuelig, intuitivt og effektiv måde. Såvel for logistik- og planlægningsansvarlige, chefer og øvrige tilknyttede indenfor organisationen.

At resultatet formidles i organisationen er afgørende for succes. Vi mener også at Business Intelligence og Supply Chain Visualization, det vil sige god visualisering af forretningens situation i almindelighed, og ud fra et Supply Chain perspektiv i særdeleshed, bidrager til vigtige indsigter og bidrager til virksomhedsforbedringer. Supply Chain Visualization og BI er derfor en vigtig del i alle vores projekter.

Trender inden for BI (Business Intelligence)

Gartner som er verdens førende forsknings- og rådgivningsvirksomhed inden for IT, anvender fremtidsanalyse som en vigtig del inden for BI. Man mener at de, som ved hjælp af historiske informationer og data, forsøger at forudsige fremtiden, har mere end dobbelt så store forudsætninger for at vinde over sine konkurrenter. Dette gælder selvfølgelig for Optilon da samtlige projekter som vi udfører, i princippet sigter mod at hjælpe kunderne til at bliver bedre til at planlægge og forudsige fremtiden. To andre trends som kommer frem i lyset fra Gartner er Big Data og In-Memory analyse, og disse områder oplever vi som utrolig vigtige for vores kunder. Hurtigt, enkelt og omkostningseffektivt at kunne analysere store datamængder,til den enkelte PC er en forudsætning for at vores kunder løbende kan have resultaterne præsenteret genereret af vores optimeringsværktøjer.

( For mere information om Gartners trends og seneste rapporter – se www.gartner.com/technology/research)

Optilon har valgt at samarbejde med Tableau

For at tilgodese de ønskemål og behov, som findes indenfor Optilons Projekter, har vi valgt at samarbejde med Tableau indenfor BI, de tilbyder fleksible produkter, som er designet til at synliggøre og tilgængeliggøre alle typer af store mængder data.

Gartner betragter Tableau som førende, og deres produkt som et af de allermest handlekraftige BI-produkter. Tableau Desktop bygger på banebrydende teknologi fra Stanford Universitetet som lader dig analysere data med hjælp af “træk-og-slip”. Du kan tilslutte et datacenter med nogle få klik, siden visualisere og skabe interaktive instrumentpaneler med yderligere nogle få klik. Bag Tableau ligger flere års forskning, for at bygge et system, som støtter menneskers normale evne til at tænke visuelt. Du vil skabe smukke, informationsrige visualiseringer af data. Tableau er så let at anvende, at alle Excel brugere kan lære detminimal indsats og få et super resultat. Desuden er det 10-100 gange hurtigere end eksisterende BI-løsninger.

Hvorfor Tableau?

  • Hurtigere, enklere datahåndtering – Arbejder du med rigtigt store datamængder? Tableau arbejder med databaser og regneark i alle størrelser, på få sekunder.
  • Meget enkel anvendelse – intuitivt træk-og-slip værktøj, som lader dig se informationen live.
  • Smarte anvendelige og smukke instrumentpaneler – Kombinere flere rapporter og visninger med live data i anvendelsesspecifikke instrumentpaneler. Gør det for din egen skyld – eller del med dine kolleger.
  • Direkte kobling – Med Tableau kan du enkelt tilslutte til en database og direkte begynde at analysere den, uden forberedelser som univers eller terninger.

Vil du vide mere om vores samarbejde med Tableau Software?

Kontakt gerne Lars Villads Krogh på +45 261 445 45 eller lars.krogh@optilon.dk.

Lars Vllads Krogh

Del