Vi er Nordiske Supply Chain eksperter med over 16 års erfaring

Ved at hjælpe vores kunder med at bruge deres ressourcer, hvor de har størst effekt, gør vi det muligt for Nordiske virksomheder at nå deres fulde potentiale. Vi er dine lokale eksperter i Supply Chain Optimering med kontorer i Stockholm, Gøteborg, Malmø, Falun, Turku, Vejle og København. Optilons Supply Chain konsulenter hjælper vores kunder i hele Norden med at få succes:
 • Øge omsætningen gennem et effektivt flow
 • Forenkle komplekse flows med digitale løsninger
 • Giv medarbejderne mere tid og mulighed for at forbedre driften
Book et gratis møde for at lære mere om Optilon, og hvordan vi kan hjælpe dig med at løse dine forretningsmæssige udfordringer.

Siden 2005 har vi hjulpet over 200 virksomheder og udført mere end 1000 projekter

Optilon er en førende konsulentvirksomhed inden for Supply Chain optimering. Vi har vores base og opererer primært i Norden. Siden starten i 2005 har vi hjulpet virksomheder med at få succes med at optimere deres processer og øge deres konkurrenceevne.

Virksomheder i Norden opererer i et komplekst miljø med en høj omkostningssituation, og global konkurrence er konstant til stede. Det ved vi, fordi vi kender det Nordiske marked bedre end nogen anden. Men vi ved også, at der i disse virksomheder er en innovationskraft og ambition, som kan gøre dem til verdens førende. For at nå dertil skal de være mere effektive med deres ressourcer end konkurrenterne. Ved at hjælpe vores kunder med at bruge ressourcerne, hvor de gør mest gavn, sætter vi dem i stand til at nå deres fulde potentiale.

Det gør vi ved at udfordre den traditionelle måde at se på den komplekse kæde fra sourcing til levering.

Med vores løsninger gør vi denne komplekse kæde selvkørende. Det sikrer, at ressourcerne bliver brugt bedst muligt til lavest mulige omkostninger, samtidig med at medarbejderne får mere tid til at fokusere på forretningen.

Vi leder udviklingen indenfor Supply Chain Management og Optimering i Norden og vi har mange succesfulde kundeprojekter bag os, hvor det er lykkedes at øge lønsomheden ved at sikre de rigtige ressourcer, på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt og i de rigtige mængder .

Ønsker du også at øge din konkurrenceevne, så tøv ikke med at kontakte mig for et ubetinget møde, hvor vi kan drøfte, hvordan vi hjælper lignende virksomheder, og hvordan vi kan optimere dine processer.

Cille Blak, Key Account Manager, Danske Marked

Cille Blak Optilon
Cille Blak

Ekspert Supply Chain Styring
+45 2789 5120
cille.blak@optilon.com

98-99,8%
STABIL PRODUKT TILGÆNGELIGHED OVER TIDEN

Med den rigtige platform kan du nemt reagere på markedsændringer. Du kan træffe smartere, datadrevne beslutninger, som igen kan hjælpe dig med at levere den service, som dine kunder og markedet generelt forventer af dig til den lavest mulige pris.

20-50%
LAGERREDUKTION

At automatisere dine processer og frigøre tid betyder, at du reducerer accelerations- og driftsomkostninger. Med datadrevne lagerbeslutninger kan du erstatte overskydende lagerbeholdning med data for bedre ydeevne.

75-90%
REDUCERET ARBEJDE

Automatisering af ikke-værdiskabende manuelle opgaver med Supply Chain-planlægningsteknologi er mere effektivt, præcist og omkostningseffektivt end manuelt arbejde.

Bevar kontrollen og optimer din virksomhed med et holistisk syn på Supply Chain Management.

Har du nogensinde undret dig over hvad piloterne foretager sig i cockpittet inden de sætter flyveren igang? Inden piloterne gør klar til take-off så har de planlagt deres rute og indregnet de forskellige variabler som kan påvirke den planlagte rejse. De har planlagt og øvet sig i forskellige scenarier, der kunne forekomme, og de ved, hvilke handlinger forskellige situationer kræver. Synlighed, beslutningstagning og handlinger baseret på den seneste information fra forskellige kilder er kilden til hvordan piloterne fastholder kontrol over situationen. Hvis man skulle erstatte flyet med en virksomhed, planlægningen af ​​ruten med en forretningsplan og den fysiske flyvning med en fysisk varestrøm, indser man pludselig, at virksomheden burde have adgang til denne type “cockpitteknologi” for at bevare kontrollen. Optilons konsulenter er eksperter i at gøre det svære nemt. Vi hjælper vores kunder med at få kontrol og bruge deres ressourcer, hvor de skaber mest værdi. Eksempler på områder vi hjælper vores kunder med:
 • Forecast modellering og planlægning. Forudsige adfærd og reducere lagerniveauer, øge leveringsevnen og reducere de ressourcer, der bruges til at udføre arbejdstrin.
 • Konverter din forretningsstrategi til handling med en betydelig effekt på kundeserviceniveauer og overordnede KPI’er.
 • Forbedre tilgængeligheden, hastigheden og kvaliteten af ​​information, der strømmer gennem virksomheden, hvilket muliggør gennemsigtighed, beslutningstagning og handling baseret på de rigtige antagelser.
 • Identificer potentielle udfordringer i de fysiske flows af produkter og forbedre kommunikation og informationssynlighed på tværs af virksomheden.
 • Aktiver redesign og implementering af Supply Chains, der kan konfigureres og rekonfigureres hurtigt som reaktion på ændringer i det omgivende miljø.
Vi arbejder med områder som:
 • Efterspørgselsprognoser/Forecast
 • Processer til genopfyldning af lagre og automatisk tildeling
 • Lagerplanlægning og optimering
 • Sales & Operations Planning (S&OP)
 • Produktionsplanlægning
 • Kampagneplanlægning knyttet til lager
Vi vil gerne høre mere om dine udfordringer, kontakt en af ​​vores Supply Chain eksperter.
VIL DU LÆRE MERE OM SUPPLY CHAIN MANAGEMENT?
Høj kreditværdighed

Vi er her for dig

Vi er Nordiske eksperter i Supply Chain. Vi har hjulpet virksomheder med at bruge deres ressourcer mere effektivt siden 2005. Vi arbejder for langsigtede kunderelationer. Vi har en høj kreditværdighed og har været profitable siden starten. Velkommen til Optilon-familien!
Seneste udgivelser

Mere end 3000 er allerede en del af Optilon's community

Optilon er en af de førende eksperter indenfor Supply Chain i Norden. Vi producerer og udgiver løbende tips og råd til både Supply Chain-professionelle og virksomhedsledere. I dag er vi lidt over 3.000 i vores Supply Chain-fællesskab. Dyk ned i vores store viden. Du vil kunne se vores seneste artikler her.
BLIV RINGET OP

Optilons Nordiske Supply Chain-eksperter hjælper dig

Bliv ringet op af en af Optilons Nordiske eksperter i Supply Chain. Det første opkald er altid gratis, og vi kontakter dig inden for 3 dage.

Contact us to book a meeting

By clicking “Submit”, I agree to Optilons privacy policy.

Bli uppringd

Via “Skicka”, samtycker du till Optilons privacy policy.