Kontakt os

Vil du vide mere, om hvad vi kan gøre for din forretning?

Dit navn (obligatorisk)

Din e-mail (obligatorisk)

Emne

Din meddelelse

Sign up to our newsletter

Vi tilbyder

Optilon hjælper dig med at optimere og planlægge leverance af produkter og artikler. Vi har omfattende løsninger til at hjælpe dig med alle dine udfordringer inden for Supply Chain Optimering. Vi opdeler vores tilbud i de seks områder, som du kan læse mere om nedenfor.

Optilon offer

Optilon – Serviceoptimering

Service Drevet Supply Chain Planlægning

Vi hjælper dig igang når det gælder en Service Drevet tilgang til Supply Chain Planlægning.

Optilon – Supply Chain Visualization

Avanceret Supply Chain Visualisering

For de projekter Optilon arbejder med skal blive en succes, er det vigtigt at resultaterne af optimeringerne og analyser tydeliggøres på den bedst mulige måde. Derfor er Avanceret Supply Chain Visualisering en vigtig del af alle vores projekter.

Optilon – Supply Chain Planning

Supply Chain-planlægning

Inden området planlægning af forsyningskæden udfører Optilon analyse og implementeringsprojekter med det formål at strømline virksomhedens planlægningsprocesser.

Advanced Analytics

Avanceret analyse

Hvorfor bør forsyningskæden være baseret på advanced analytics? Avanced analytics omfatter både predictive og prescriptive analytics. Læs mere.

Optilon – Supply Chain Design

Supply Chain Design

Inden for Supply Chain Design udføre Optilon analyser af hele forsyningskæder for at finde en optimal struktur og optimale flows. Analyserne gennemføres med hjælp af optimerings værktøjer og stokastisk simulering.

Optilon – Operationella Strategier

Operationelle Strategier

Operationelle strategier handler om at omdanne de overordnede strategiske mål i passende Supply Chain parametre på en sådan måde, at strategier og retningslinjer automatisk implementeres i din daglige forretning.

Vi giver dig håndgribelige fordele

Den værdi, vi skaber i vores leverancer, kan illustreres med fem forskellige koncepter:

Garanteret tilgængelighed

Forudsigelser og prognoser bliver langt mere usikre i takt med at markeds- og forsyningskanaler hele tiden forandres. Trods turbulens kan vi forsyne virksomheden med metoder som garanterer virksomhedens produkters den ønskede tilgængelighed. Uden at det koster en formue.

Automatisering af forretnings processer.

I et miljø med mere og mere data, hvor hurtigere og mere præcise beslutninger er nødvendige, bør den menneskelige intelligens fokusere på at udvinde viden fra data. Vi automatiserer de underliggende processer til din forsynings kæde som strategisk planlægning, prognoser og produktionsplanlægning, så du kan fokusere på analyser og  beslutninger baseret på fakta. Vi har konstant fokus på at  nedbringe lageromkostninger, tid og omkostninger knyttet til underliggende processer for din forsyningskæde samtidig med at de ønskede servicemål opretholdes.

Bevidsthed

Det er naturligt for forsyningskædens processer at omfatte flere funktioner indenfor organisationen. Trods dette er det svært for alle interessenter at forstå påvirkningsgraden, hvilket skærper udfordringerne, når forandringer er nødvendige. At få alle til at komme overens omkring problemet er første fase i at løse udfordringerne.

Vi hjælper med at stille de rigtige spørgsmål og samle organisationen om de samme mål for forsyningskæden. Gennem visualisering vil alle interessenter forstå nuværende og alle mulige fremtidige varianter af forsyningskæden.

Trial without error

Der findes flere variable dele i en forsyningskæde og nogle gange er det svært at forstå hvad som påvirker hvad. Det kan bero på den totale nettoomkostning for din forsyningskæde, kundens købsadfærd, faktorer som giver mersalg, eller de reelle omkostninger af tilgængelighed for hver artikel i produktsortimentet baseret på specifikke egenskaber. Kombinationen af flere uforudsigelige fremtidige scenarier, kræver en intelligent måde at tage beslutning på, uden at løbe risikoen med at teste live.

Vi bygger modeller og scenarier, så det er lettere at forstå og forbedre præstationen den nuværende forsyningskæde. Samtidigt hjælper vi med at visualisere fremtiden, for at nedbringe totalomkostninger, øge salget, forstå risiko og forbedre dækningsgraden.Virksomheden vil herved være velforberedt til at  tage den rette beslutning. Hurtigt.

Relationer og integration

Projekter til at udvikle en forsyningskæde er komplekse, da de er naturligt krydsfunktionelle og kræver avanceret teknisk kompetence ved integrering, analyse og optimering. Som leverandør forstår vi vigtigheden af at tage fuldt ansvar for en leverance, hvilket omfatter forretningsprocessen, integrering til og fra kilde, implementeringer og support efter projektlancering. Vi er ikke låst til en enkelt IT-applikation og kan frembringe de moduler og løsninger, der giver mest værdi netop for jeres  forsyningskæde. Alt dette sikrer at vi leverer hvad vi lover, under og efter implementeringen. Med flere hundrede succesfulde implementeringer, har vi dokumenteret vores formåen omkring at levere hastighed, fleksibilitet, kvalitet og værdi for vores kunder. Vores kunder ser os som en langsigtet partner i udviklingen af forsyningskædernes muligheder, hvilket forbedrer deres eksisterende investering i processer og IT. Vi tilgodeser vores ydelser med hjælp af forskellige leverancemåder, fra outsourcing af forretningsprocesser til “traditionelle” implementeringer. Det bevirker at du kan finde en  model, der passer til jeres virksomhed. Vort mål er at have vores kunder som referencekunde indenfor seks måneder efter projektlanceringen.

Vil du vide mere om vores tilbud

Kontakt gerne Lars Villads Krogh på +45 261 445 45 eller lars.krogh@optilon.dk.

Lars Vllads Krogh

Optimering af Supply Chain

Optilons mål er at være en uafhængig leverandør af de allerbedste applikationer og løsninger inden for Supply Chain optimering. Er du interesseret i at vide mere om os, hvad vi gør og hvad, der gør vores tilbud unikt på markedet, så se venligst filmen “Optilon – Optimering af Supply Chains” nedenfor.

Del