Kontakt os

Vil du vide mere, om hvad vi kan gøre for din forretning?

Dit navn (obligatorisk)

Din e-mail (obligatorisk)

Emne

Din meddelelse

Sign up to our newsletter

Eftermarked og reservedelslager

At opnå et højt serviceniveau på reservedele og indenfor eftermarked er både vigtigt og udfordrende. Vigtigt eftersom reservedelssalget ofte har stor indvirkning på selskabets indtjening, udfordrende eftersom de fleste lagerstyringssystemer ikke kan håndtere langsomt omsættelige varer eller komplekse lagerstrukturer på flere niveauer (multi-echelon) på et fornuftig niveau. Optimale serviceniveauer kan derfor ikke opnås.

Optilons løsninger er særligt egnede for  komplekse forsyningskæder. Disse flerdimensionelle efterspørgselsmodeller har en exceptionel formåen hen i mod at strukturere intermitterende langsomt omsættelige varer og gøre det muligt at levere stabile, pålidelige og rigtigt høje serviceniveauer. Vores kunder indenfor eftermarkeder får derfor et rutinemæssigt højt serviceniveau i det høje 90-tal.

Den teknologi vi arbejder med omfatter handlekraftige planlægningsmodeller, som behandler såvel interne som eksterne faktorer såsom sæsonmæssige efterspørgselsmønstre, nylanceringsprognoser, produktomstillinger, returvarer og ombytninger af produkter. teknologiens avancerede algoritmer for lageroptimering giver høj kundeservice, selv for komplekse multi-echelon netværk. Applikationerne er udformet til hurtigt og effektivt at kunne håndtere store mængder data og hundrede tusinder af artikel-lagerpunkts kombinationer gennem automatisering. En unik genopfyldningslogistik gør at den kendte ” piskesmældseffekt ” (Forrester) minimeres meget effektivt. Vendor Managed Inventory (VMI), kontinuerlig opfyldningsplanlægning (CRP), størrelsesoptimering af batches, og den såkaldte iscenesættelse af lagerorientering på rette niveau i forsyningskæden håndteres også.

For mere information, se vores tilbud indenfor Serviceoptimering.

Vil du vide mere om vores eftermarkedstilbud?

Kontakt gerne Optilons salgschef Jens Stenquist på +46 709 379 285 eller jens.stenquist@optilon.se.

Del