Kontakt os

Vil du vide mere, om hvad vi kan gøre for din forretning?

Dit navn (obligatorisk)

Din e-mail (obligatorisk)

Emne

Din meddelelse

Sign up to our newsletter

Operationelle Strategier

Operationelle strategier handler om, at tilpasse generelle strategiske mål, til de nødvendige parametre for din Supply Chain. Dette på en måde, som gør at strategier og retningslinjer automatisk implementeres i virksomhedens daglige drift.

Optilon offer operational strategiesOperationelle strategier handler om at tilpasse generelle strategiske mål til de nødvendige parametre for forsyningskæden. Dette på en måde, som gør at strategier og retningslinjer automatisk implementeres i virksomhedens daglige drift.

Er det udfordrende, at sikre de daglige operationer så de er tilpasset efter virksomhedens generelle strategier? Tænk hvis man kunne sikre de rigtige beslutninger, ved at tilpasse de generelle strategier til de håndterbare retningslinjer, såsom de rigtige parametre i forretningssystemet og optimeringsløsninger i forsyningskæden? Tænk hvis alt dette kunne automatiseres? Med operationelle strategier er det muligt.

For at opnå den rigtige effekt på forsyningskæden under forretningsprojektet, skal flere dele samarbejde. Som rådgivere inden for optimering af Supply Chain, er vi nødt til at forstå dine forretningsprocesser, hvad der gør dem indbringende og hvordan forretningsmodellen ser ud. Vi behøver også en dybdegående viden om logistik, planlægning, optimering og teknologi, som vi kan dele med dig. For at få den bedst mulige effekt af projektet, overfører vi disse kundskaber så de kan anvendes i virksomhedens daglige drift. Dette kalder vi for operationelle strategier, hvilket er en opsummering af retningslinjer og parametre for forsyningskæden, som afgør hvordan forretningssystemet og Supply Chain applikationer bør arbejde i praksis.

Vil du vide mere om operationelle strategier?

Kontakt gerne Lars Villads Krogh på +45 261 445 45 eller lars.krogh@optilon.dk.

Lars Vllads Krogh

Del