Kontakt os

Vil du vide mere, om hvad vi kan gøre for din forretning?

Dit navn (obligatorisk)

Din e-mail (obligatorisk)

Emne

Din meddelelse

Sign up to our newsletter

Demand Sensing

Demand Sensing handler om at forstå det specielle for hvert produkts efterspørgsel og er grundlaget for vores moderne og unikke koncept for lagerstyring.

Kernen i Demand Sensing ligger i adgangen til detaljer vedrørende kundeadfærd og brug af matematiske algoritmer, der analyserer dette. Mønstre og tendenser, der ellers ikke kan registreres, bliver synlige. Downstream efterspørgselsdata, såsom kunde- og kanaldata, bruges til at identificere tendenser i efterspørgslen, levere avancerede advarsler om problemer og mindske kløften mellem planen og virkelighed i forsyningskæden. Jo hurtigere afvigelser kan identificeres, desto hurtigere og smartere kan virksomheden reagere.

Demand Sensing importerer dagligt efterspørgselsdata, vurderer hurtigt ændringer i efterspørgsler sammenlignet med et etableret efterspørgselsmønster og evaluerer den statistiske betydning af ændringen. Via dette udfører Demand Sensing kortsigtede prognosejusteringer automatisk ved hjælp af sandsynligheder i mønstergenkendelse og forudsigelsesanalyse.

Eksempler på efterspørgselsdata, der kan anvendes til Demand Sensing:

  • Den næste downstream node i din Supply Chain for eksempel et distributionscenter eller et lager.
  • Yderligere downstream noder såsom POS data fra butikkerne, hvilket skaber evnen til at modellere og styre en udvidet Supply Chain.
  • Mere avancerede kilder til ustruktureret “big data” i Demand Signal Repositories (DSRs ) der indeholder for eksempel makroøkonomiske tendenser, sociale medier eller onlinekunders indkøbsmønstre.

Læs mere om vores tilbud i Serviceoptimering.

Vil du vide mere om Demand Sensing?

Kontakt gerne Optilons salgschef Jens Stenquist på +46 709 379 285 eller jens.stenquist@optilon.se.

Del