Kontakt os

Vil du vide mere, om hvad vi kan gøre for din forretning?

Dit navn (obligatorisk)

Din e-mail (obligatorisk)

Emne

Din meddelelse

Sign up to our newsletter

Forstå virksomhedens teknologilandskab og effekt på forretningen

Vil i gerne forstå teknologilandskabet og hvordan det påvirker jeres forretning?

Optilons vision er, at virksomhedernes processer, fra produktion og lager til prognose og salg, skal være så selvforsynende, at folk folk får mere tid til at udvikle virksomheden. Når vi gør processer selvdrevne, kan den tid, der ellers bruges til at administrere den, bruges til at analysere og træffe velinformerede beslutninger. På denne måde hjælper vi kunden med at gøre mere, mindre.

 

I vil gerne være på forkant med teknologierne, rettidigt
Tit og og ofte kan det være svært at gennemskue teknologi landskabet og hvordan det helt konkret påvirker forretningen. Samtidig kræver det, at det gøres rettidigt så virksomheden ikke mister konkurrenceevne. Det er her vi kommer på banen. I optilon søger vi konstant efter den bedste Supply Chain teknologi verden over for at kunne løse vores kunders udfordringer, skabe en mere effektiv struktur og et mere bæredygtigt arbejdsmiljø. Samtidig har vi en bred viden og høj markedsviden der gør os istand til, at skræddersy en løsning eller en plan for netop din virksomhed.

Et samarbejde med os kan være med til at sikre, at du og din virksomhed er på forkant med udviklingen indenfor Supply Chain Området.

Hvordan kan et samarbejde være?

 

Hvor digitalt parat er virksomheden?
Et samarbejde skræddersys altid i forhold til den enkelte virksomheds modenhed. Denne øvelse er som regel ikke noget vi tager os betalt for og er derfor ganske uforpligtende.

Hvor skal der sættes ind? Vi starter som regel ud med at undersøge hvilke muligheder der er for at forbedre elementer der indgår i forsyningskæden som f.eks. service, kapital bundet i varelager og forsyningsomkostninger mm. Vores ekspertise indenfor Supply Chain Management er bred og derfor kan vi gøre en forskel.

Hvilken værdi kan der skabes? At skabe forretningsværdi er i de fleste tilfælde det vigtigste formål med vores projekter og derfor er en analyse af investeringsafkastet en vigtig del af vores aktiviteter.

Hvordan kan planen se ud? Slutteligt vil vi meget gerne være med til at opbygge en fase-inddelt plan der kunne give et bud på hvordan den fremadrettede teknologiske udvikling kunne se ud i virksomheden.

Discovery
I discoveryfasen handler det om at sikre at “as is” har en sammenhængskraft med “to be”. Den er uhyre vigtig, idet den danner backbone for både de kommercielle og tekniske beslutninger der skal træffes. In denne fase udvikles en licensaftale, aftale om hardware og en projektbeskrivelse med scope og forudsætninger, tidsplan, projekt organisering og kommunikation. Det er også i denne fase at vi anvender det virksomhedsspecifikke data til at simulere fremtiden og finde de eventuelle gaps der måtte være i forhold til at opnå de kundespecifikke mål.

Proof of concept
Proof of concept fasen fokuserer på funktionalitet og kapabiliteter. I denne fase kigger vi på hvor godt modellen passer til situationen og hvor tæt den kommer på det ønskede scenarie.

Implementering & træning
I implementeringsfasen arbejder vores dygtige konsulenter sammen med virksomhedens medarbejdere for at sikre at de udarbejdede planer implementeres som aftalt. Hvis der skal ske integreringer undervejs varetages dette af vores integrationskonsulenter. Hvis der skal udarbejdes brugermanualer eller ske træning af medarbejdere gøres dette også af vores konsulenter.

Lessons learned
Vi afslutter altid vores projekter med et lesson learned, netop for at sikre at vi lærer af vores erfaringer.

Vil du vide mere?

Kontakt gerne Lars Villads Krogh på +45 261 445 45 eller lars.krogh@optilon.dk.

Lars Vllads Krogh

Del