Kontakt os

Vil du vide mere, om hvad vi kan gøre for din forretning?

Dit navn (obligatorisk)

Din e-mail (obligatorisk)

Emne

Din meddelelse

Sign up to our newsletter

Sales and Operations Planning (S&OP)

Sales- and Operations Planning er en vigtig proces, der har til formål at sikre, at kundernes efterspørgsel kan dækkes af produktion, distribution og indkøb.

Det primære mål for Sales and Operations Planning (S&OP) er at fastslå hvad og hvor meget  kunderne vil købe og jeres evne til at imødekomme disse efterspørgsler. Et andet mål for S&OP-processen er at afstemme planer med finansielle mål. Det betyder som minimum at finansielle mål justeres, men der er også flere strategiske alternativer til rådighed for organisationen til at øge salg og sænke omkostninger.

Hos Optilon tror vi på, at den rette prioritering skal være på plads for S&OP-processen for at give en sand værdi. En proaktiv proces er nøglen til at opnå sande fordele. Traditionelt er S&OP-processen gennemført på månedsbasis med sammenlægning af mængder til produktfamilie-niveau. Mens dette kan være tilstrækkeligt i nogle tilfælde er et grundlæggende koncept i Optilons ”One-plan”-tilgang at give plads til en proaktiv proces, mens planer præsenteres på ethvert niveau fra produktmix til produktfamilie og med fleksible tidsrammer. Fordelene ved dette er tosidet: Der er ingen uoverensstemmelser med driftsplaner i produktion og du vil være i stand til at reagere på markedsændringer, når de sker snarere end at følge en prædefineret plan. Optilons modulære Supply Chain arkitektur muliggør dette via fokus på integrering af vores uafhængigt udvalgte teknologier til dannelse af holistiske S&OP-løsninger. Med dette grundlag kan efterspørgsels- og udbudsbalance, såvel som drifts- og aktivitetsgennemgang gennemføres hurtigt og effektivt.

Læs mere om vores tilbud inden for Supply Chain Planning.

Vil du vide mere om salg og produktionsplanlægning?

Kontakt gerne Lars Villads Krogh på +45 261 445 45 eller lars.krogh@optilon.dk.

Lars Vllads Krogh

Del