Kontakt os

Vil du vide mere, om hvad vi kan gøre for din forretning?

Dit navn (obligatorisk)

Din e-mail (obligatorisk)

Emne

Din meddelelse

Sign up to our newsletter

Avanceret Supply Chain Visualisering

Avanceret Supply Chain Visualisering handler om simpel, intuitiv og effektiv distribution af analyseresultater for at skabe forståelse. Derfor er Avanceret Supply Chain Visualisering en løsning for alle der ønsker at skabe indsigter ved hjælp af data.

Vil du gerne have hjælp til at omdanne Supply Chain data til brugbare indsigter? Har du svært ved at få overblik over din nuværende Supply Chains ydeevne i forbindelse med leveringer, ressourcebehov, omkostninger og mangler? Er det endnu mere udfordrende at forstå den fremtidige balance mellem udbud og efterspørgsel? Supply Chain Visualisering giver svar på disse spørgsmål.

Aktiver de brugbare indsigter på en nem og overskuelig måde
Det er naturligt for mange Supply Chain processer at krydse flere funktioner inden for organisationen. Det kan derfor være svært at forstå indvirkningerne i de respektive funktioner, og det skaber udfordringer, når ændringer er nødvendige. At få alle til at blive enige om problemet er det første skridt mod en løsning.

Avanceret Supply Chain visualisering vil støtte dig og alle berørte parter med en forståelse af den nuværende, og mulig fremtidige tilstand af din Supply Chain.

Tilgængelige, forståelige og interessante data for alle
Optilons løsning til Supply Chain visualisering gør data tilgængelige, forståelige og interessant for alle. Med nogle få klik kan du oprette forbindelse til datakilder, og med få klik mere kan du derefter visualisere og skabe interaktive Dashboards. Et krav for os er, at du som bruger kan tilpasse rapporter og Dashboards uden yderligere hjælp fra konsulenter eller din IT-afdeling.

For at fremskynde arbejdet og minimere risikoen har Optilon udviklet en metode til integration, OIL (Optilon Integration Layer). Denne tekniske platform kan nemt integreres med flere datakilder såsom ERP-systemer og datavarehuse ved brug af standard integrationsløsninger for hvert underliggende system.

Vil du vide mere om Avanceret Supply Chain Visualisering?

Kontakt gerne Lars Villads Krogh på +45 261 445 45 eller lars.krogh@optilon.dk.

Lars Vllads Krogh

Del